Legatregn over superlærling

Nyhed Legatregn Over Superlaerling Jette Zimmermann

Legatregn over superlærling

Jette Zimmermann fra Bondes Møbelfabrik var dette forårs dygtigste deltager i møbelpolstrernes svendeprøve og bestod med ros og fik to legater

Møbelpolstrer Jette Zimmermann scorede toppoints til svendeprøven som møbelpolstrer. Hun har stået i lære og skal fortsat arbejde hos Bondes Møbelfabrik, en virksomhed i kalundborg, kendt for alsidigt kvalitetsarbejde i den helt eksklusive ende.

Den 17. juni sad Jette Zimmermann sammen med kolleger, familie og venner og ventede på afgørelserne efter tre en halv ugers indsats med en praktisk prøve (polstring af en ny stol), en skriftlig prøve og en fagtegning.
Inspireret af Mogensen
– Jeg blev både overrasket og glad, da det viste sig, at jeg havde årgangens højeste antal point og det udløste ud over megen ros også to gaver. Et rejselegat på 7.500 kroner fra Auto- og Boligmonteringsfagenes Uddannelsesfond og et stort stykke læder på fem m2 i topkvalitet fra Sørensens Læder A/S.

– Jeg forventede ikke topplaceringen, men jeg var selv tilfreds med den stol, jeg havde lavet. Den er delvis inspireret af Børge Mogensen og så er den klassisk og funktionel med masser af plads til at læne sig tilbage og læse en god bog.

– Da min søn på ni år hørte, at jeg havde fået et rejselegat, sagde han straks, at så skulle vi til kina, men så langt rækker pengene nu ikke. I stedet har jeg foræret ham stolen som et minde fra mig, siger Jette Zimmermann.

Hun roser sin arbejdsplads for den grundige uddannelse, hun har fået.