Klassikerne

Møbelklassikere

Renovering og ompolstring

Designermøbler er vidt forskellige – ikke kun af udseende, men også i deres opførsel. Når man ønsker et designermøbel renoveret, er det derfor vigtigt, at man vælger en, der har erfaring med renovering af de smukke møbler, og som forstår hvad det er for et møbel, man skal reparere på. Vores mangeårige erfaring med reparation og ompolstring af designermøbler gør, at vi er specialister på området. Vores kærlighed til de smukke møbler er stor, og vi har enorm respekt for hver enkelt møbels materialer. Dette er uanset om det er et ældre eller nyere designermøbel.

Mange er bange for, at det forringer et designermøbels værdi, hvis man renoverer på det eller ompolstrer det. Det er i de fleste tilfælde kun, hvis man vælger en håndværker til at gøre det, som ikke har erfaring med designermøbler. Én med erfaring sørger for, at det beholder eller øger sin værdi ved renoveringen. Vi står selvfølgelig også klar til at vejlede dig, hvis du står med et designermøbel, du er i tvivl om du skal renovere på. Vores erfaring gør, at vi hurtigt kan vejlede i, hvilke renoveringer eller ompolstringer, der kan øge dets værdi markant.

Vi får ofte henvendelser fra folk, der er i tvivl om en renovering kan betale sig rent økonimisk. Det er selvfølgelig vidt forskelligt fra møbel til møbel – uanset om det er et designermøbel eller ej. Ud fra en beskrivelse og lidt billeder kan vi ofte hurtigt vurdere, hvad en renovering eller ompolstring vil koste, og ud fra det, kan du vurdere, om møblet er det værd.

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på renovering eller ompolstring af dit designermøbel.

Erik Jørgensen sofa

Ompolstret med Kvadrat Hallingdal

Wegner CH468 Oculus Chair

Ompolstret med Kvadrat Hallingdal 173

Wegner Bamsestol

Ompolstret med Kvadrat Hallingdal 130 og lædersnor

Arne Jacobsen Svanen

Ompolstret med Kvadrat Hallingdal 110

PH Slangestol

Ompolstret med Sørensen Elegance læder

Madsen og Schubell lænestol

Ompolstret med Kvadrat

Wegner GE 236

Ompolstret med Kvadrat Hallingdal og stel slebet og sæbebehandlet

Arne Jacobsen – AJ 3108

Ompolstret med Vegetal sort Savanne læder

Ib Kofod Larsen Elisabeth Chair

Ompolstret med Sørensen Savanne læder

Møbelklassikere

Stregtegninger

Bliv inspireret af vores online katalog med møbelklassikere, eller bliv klogere på et møbel. Se de unikke møbler af nogle af de bedste arkitekter, der har formået at sætte præg på møbeldesign gennem mange år. 

Bondes Møbelfabrik

CVR: 10167744

Røsnæsvej 71
4400 Kalundborg

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
06:00 - 16:00
06:00 - 16:00
06:00 - 16:00
06:00 - 16:00
06:00 - 14:00

Copyright © 2019
Bondes Møbelfabrik A/S
Design af ReklameService