Giv dit møbel nyt liv

Ompolstring og renovering

Et møbel du har kær

 

Har du et møbel, der trænger til nyt liv? Vi udfører reparation og ompolstring på alle slags møbler, uanset alder og om det er et designmøbel eller ej.

Mange vælger at skrotte et møbel, når det er blevet for slidt. Men det kan også være svært bare at smide et møbel ud, hvis det er et møbel, man er glad for. Giv det i stedet nyt liv, og få glæde af det i mange, mange år endnu.

Der er ikke det møbel, vi ikke kan give nyt liv. Om det er en sofa, en stol, et skab – om det er et enkelt møbel eller en hel spisestue. Du skal altid være velkommen til at henvende dig med en beskrivelse af din opgave, hvor du også har mulighed for at vedhæfte nogle billeder – så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

 

Ompolstring og renovering

Fra inderst til yderst

Vi er uddannede i det, vi laver, og vi elsker at forvandle hver enkelt møbel til et nyt liv. Vi er også meget perfektionistiske, og som vores kunde kan og skal du kun forvente det allerbedste resultat.

Når vi ombetrækker dit møbel, fjerner vi nænsomt det gamle betræk. Vi gennemgår omhyggeligt møblet for at tjekke, om der skulle være nogle eventuelle skader eller belastninger, som også kræver en reparation. Herefter bygger vi møblet op igen.

Vi gør en stor dyd i at skabe det smukkeste og mest holdbare resultat, og vores professionalisme gør, at vi har øje på hver eneste detajle for dit møbel. Du vælger selv, hvilket stof eller læder dit møbel skal ompolstres med, og vi kommer selvfølgelig gerne med gode råd og vejledning til valget.

 

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Bondes Møbelfabrik

CVR: 10167744

Røsnæsvej 71
4400 Kalundborg

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
06:00 - 16:00
06:00 - 16:00
06:00 - 16:00
06:00 - 16:00
06:00 - 14:00

Copyright © 2019
Bondes Møbelfabrik A/S
Design af ReklameService