Produktion af specialopgaver

Specialopgaver

Et unikt møbel skabt fra bunden

Der kan være flere grunde til, at man har et ønske om et specialbygget møbel. Det kan være på grund af funktionalitet, designmæssigt og/eller rumudnyttelse. Uanset hvad det er for et ønske eller behov, du har, kan vi hjælpe dig. 

 

Fra idé til færdigt møbel

Om du har et gennemtænkt ønske til et møbel, eller om du blot har en vag idé om noget, er ligegyldigt for os. Vi kan være med i processen helt fra starten, hvor du som kunde kun har en idé om, hvad det er for en funktion, møbler skal have. Herfra bruger vi vores store viden og erfaring til at gribe idéen og få skitseres det første udkast til møblet.
Vi vejleder dig i valg af stof- eller lædertype og farve, så vi rammer det perfekte design.
Når du har godkendt skitsen, producerer vi møblet på vores fabrik. Vi leverer det færdige møbel til dig, og forlader dig først, når det er færdigmonteret, og du er tilfreds.

 

Funktionaliteten

Hvad skal møblet bruges til? Skal det indbyde gæsterne i restauranten til at sætte sig ned? Skal det inspirere studerende til at fordybe sig? Skal det udnytte pladsen bedst muligt? Der kan være mange krav til funktionaliteten for et møbel, og ofte kan det også have mere end blot én funktion.
Det er næsten kun fantasien, der sætter for, hvad man kan skabe med et møbel.

 

Designet

Et møbel kan udtrykke mange ting, og i sig selv give et helt skulpturelt udtryk i et rum. Det handler i høj grad om valg af farver, men eksempelvis også struktur i stoffet, eller om møblet har spidse eller bløde hjørner har stor betydning for dets udtryk. Vores kreativitet er stor, og vi brainstormer gerne ud fra dine idéer på, hvordan vi designer det møbel, der bedst udtrykker dets formål.
Vi gør i også meget ud af, at designet på møblet passer ind i omgivelserne og/eller stemmer overens med dit brand.

I galleriet nedenfor kan du se en udpluk af nogle af de specialopgaver, vi har haft gennem tiden. Måske du kan blive inspireret.

Vi synes altid, at det er spændende at tage en udfordring op, og ingen opgave er for stor eller for lille, og vi glæder os til at høre mere om din idé eller opgave.

Diverse specialopgaver

Referencer

Bondes Møbelfabrik

CVR: 10167744

Røsnæsvej 71
4400 Kalundborg

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
06:00 - 16:00
06:00 - 16:00
06:00 - 16:00
06:00 - 16:00
06:00 - 14:00

Copyright © 2019
Bondes Møbelfabrik A/S
Design af ReklameService